purplebar

ENG version

flag_uk

Тројка Дизајн е мала архитектонско - градежна компанија, лоцирана во Скопје, Македонија.

Доволно ,,мала,, - за да Ви го посвети целосното внимание кое Вие и Вашиот проект го заслужувате, без разлика дали се работи за нова соба, под, реновирање на веќе постоечкиот простор, преуредување или проширување на домот или Вашиот работен простор; или пак дизајнирање и изградба на сосема нов дом;
но доволно голема за да бидете сигурни дека работата на Вашиот проект ќе биде завршена навремено, креативно и професионално.

На клиентите им нудиме соодветни архитектонски и дизајнерски решенија; како и голем избор на градежни услуги; за да го претвориме нивниот дом или работното место во простор со своја специфична и зголемена вредност, убавина и функционалност. Ако сакате да го реализирате Вашиот сон, креативно и ефикасно - Компанијата Тројка Дизајн ќе Ви помогне во тоа!

Picture1
purplebar

вебсајт од Fractal Design

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player